Limbă &
  /
  Limbă
  0
  Limbă &
  /
  Limbă
  •    
  Vezi toate articolele

  Therasal Oral

  Therasal Oral

  Îți folosești intens vocea și ai mereu senzația de „scame” în gât? Fumezi excesiv și ai senzația de „scrumieră” în gură? Ai gâtul inflamat și poluarea îți afectează sănătatea? Simți tot timpul că ai gura și gâtul încărcate?

   

  Poți alege Therasal Oral – realizat din ingrediente naturale, printr-o  combinație a ultimelor descoperiri din domeniul fitofarmaciei în practica medicală, cu remediile tradiționale, procesate și obținute cu ajutorul ultimelor inovații tehnologice.

   

  Therasal Oral este un supliment alimentar ce conține ingrediente naturale extrase din: grăsime animala; grăsime de pasăre; Fructe de măr sălbatic, frunze de praz, Vitamina E și Vitamina C. Compoziția atent selectată a fost special concepută pentru a reduce inflamația cavității bucale și a corzilor vocale.

   

  Extract uleios din fructele de Pyrus malus - un tip sălbatic de măr alpin, ale cărui fructe sunt supuse unei fermentații specifice într-un mediu de bacterii și ciuperci.

   

  Aceste fructe eliberează o cantitate mare de polifenoli precum florezină și floretină, care au un puternic efect antioxidant și antiinflamator.

   

  Extractul uleios din frunzele de Allium porrum (Praz)– demonstrează o intensă activitate antioxidantă pronunțată datorită conținutului de flavanoizi, derivați ai quercetinei dar și efecte antiinflamatorii și antialergice. Cu o puternică activitate antibacteriană împotriva Staphylococcus aureus {Gram (+)} și Pseudomonas aeruginosa {Gram (-)}, care provoacă infecții acute și cronice ale tractului respirator.

   

  Rolul grăsimilor de origine animală - Conține cel mai apropiat profil de acizi grași ,de țesutul uman, permițându-i să fie absorbit rapid și ușor. Conține acizi esențiali care ajută la menținerea echilibrului microbian. Servește ca un super aliment pentru țesut, oferind vitamine esențiale solubile în grăsimi pentru restabilirea și menținerea echilibrului.

   

  Este o sursă bogată de Docosapentaenoic acid (DPA) – DPA în primul rând, se ocupă de sănătatea sângelui și proliferarea celulelor. De asemenea, este utilizat în mod obișnuit pentru a sprijini gestionarea sănătoasă a inflamației.

   

  Vitamina C – joacă un rol în controlul infecțiilor, este și un antioxidant puternic care poate neutraliza radicalii liberi nocivi.

  Vitamina E – Antioxidant care limitează producerea de radicali liberi în organism

   

  Pastile de supt, cu acțiune antiinflamatorie și reparatorie la nivelul cavității bucale și a corzilor vocale.

  Disponibil în 2 forme:

  Therasal Oral - Alpine Magic, cu zahăr și

  Therasal Oral – Orange , cu Stevie

  Pentru inflamația gâtului și a corzilor vocale.

  Supliment alimentar destinat: adulților ce își solicită intens vocea și corzile vocale.

  Adaugă comentariu

  Cod de securitate
   Nici un comentariu pănă acum

  Cele mai vândute