Limbă &
  /
  Limbă
  0
  Limbă &
  /
  Limbă
  •    
  Prima paginăProducători

  Isla

  Filtre
  Isla

  Isla

  Isla - îngrijirea gâtului și a vocii

  Ameliorarea eficientă a durerii în gât și a vocii răgușite
  Hidratare intensă și de lungă durată
  Stimularea regenerării mucoaselor
  Motivele deshidratării membranei mucoase a gâtului sunt diverse și variază de la o răceală la o presiune puternică asupra vocii la aerul uscat din cameră. Ca urmare, apar adesea dureri de gât, dureri de gât, dificultăți la înghițire sau iritații ale gâtului, dar sunt posibile și probleme de voce precum răgușeala și iritația corzilor vocale.

  Isla ameliorează iritația mucoaselor din cavitatea bucală și din gât cu un extract special de lichen islandez:

  Isla Cassis și-a dovedit acțiunea în cazurile de tuse uscată, iritație a gâtului și gură uscată. 
  Isla Medic Acute ajută la durerea în gât asociată cu o răceală: combinația dintre complexul de hidrogel cu acid hialuronic și un extract special de lichen islandez protejează, hidratează și ameliorează iritația acută la nivelul gâtului și faringelui.
  Isla Medic Voice ajută considerabil rapid cu plângerile vocii legate de stres, răgușeală și iritația corzilor vocale. La fel ca isla® med akut, complexul de hidrogel cu acid hialuronic împreună cu extractul special de mușchi islandez al isla® med voce oferă o ameliorare rapidă și eficientă a simptomelor.
  Isla Junior a fost special dezvoltată pentru copii împreună cu medici, părinți și farmaciști și oferă o protecție eficientă și de lungă durată împotriva durerilor de gât la copii - cu un gust plăcut de căpșuni.
  Isla - pastilele mici cu multe proprietăți pentru o voce sănătoasă și un gât sănătos!

  4

  produse

  Produse

  Pagina 1 din 1
  «1»

  Cele mai vândute