Limbă &
  /
  Limbă
  0
  Limbă &
  /
  Limbă
  •    
  Prima pagină Producători

  Producători

  «1»

  Therasal

  Bun venit în lumea Therasal, aliatul tău de încredere în îngrijirea sănătății întregii familii!

   

  Cu pasiune am creat primul și cel mai nou brand Therasal, succesor al uleiului unic și încântător Theresienoil. 

   

  Așteptați-vă în curând la o gamă completă de produse Therasal: Therasal Spary, Therasal Gastro, Therasal Oral, Therasal Lolly Kids, Therasal Vaginal Suppositories și Therasal Rectal Suppositories.

   

  Therasal, magia pe bază de plante din Tirol este acum produsă în Bulgaria și este aliatul tău de încredere în îngrijirea sănătății întregii familii!

  9
  produse

  Regulatpro

  Compania Dr. Niedermaier Pharma a fost fondată de chimistul Hans Niedermaier în anul 1939. Scopul principal al companiei de atunci a fost același - descoperirea tratamentului pentru bolile cauzate de deficitul de enzime și substanțe vitale. De la înființare, compania și-a dedicat resursele sale cercetării puterii de vindecare a naturii.

  Regulatpro este un concentrat obținut din fructe, nuci și legume proaspete, organice – selectate cu atenție și într-o combinație potrivită.

  Toate produsele utilizate în proces sunt de origine organică.

  Prin metoda brevetată de fermentare în cascadă, compușii bioactivi sunt transformați enzimatic în – dipeptide viabile, tripeptide, oligopeptide, polifenoli, flavonoizi și acid lactic sănătos, în formă foarte concentrată și asigurând activitatea completă a enzimelor.

  5
  produse

  Institut Allergosan

  Trăim într-o minunată simbioză cu miliarde de bacterii bune, utile menținerii stării de sănătate. Fără ele, nu putem fi sănătoși. Cu excepția intestinelor noastre, aceste microorganisme apar în alimente cum ar fi iaurtul, varză acră și pâinea dospită. Pentru un stil de viață sănătos, acestea ar trebui să fie o parte esențială a alimentației noastre. Microorganisme cu roluri similare se regăsesc și in produsele de calitate pentru corectarea dezechilibrelor florei intestinale, din care face parte și gama OMNI‑BIOTIC®

  În producția de suplimente cu rol probiotic, este important să se utilizeze tipuri stabile de bacterii, nu doar pentru a supraviețui proceselor de digestie în stomac și intestine, ci mai ales pentru a se adapta și a se multiplica acolo.

  Compania austriacă Institut Allergosan a fost fondată cu mai mult de 20 ani de către dr. Anita Frawalner. Viziunea este “tratamentul de la interior spre exterior” printr-o abordare holistică specială, conform căreia digestia este esențială pentru sănătatea oamenilor. De aceea, focusul Institut Allergosan este pe menținerea stării de sănătate a celui mai mare organ din corpul uman – intestinele. Institut Allergosan  dezvoltă și distribuie produse fabricate în întregime din substanțe naturale, cum ar fi: bacterii probiotice, extracte de plante și minerale.

  Datorită colaborării intense cu oameni de știință medicali, farmaceutici și biochimiști de renume, precum și numeroaselor cercetări și experiențe, compania s-a stabilit ca lider pe piața probioticelor din Austria și alte 7 țări europene. Cele mai de succes produse ale Institutului Allergosan, din seria OMNI-BIOTIC®, sunt deja și în România.

  12
  produse

  Caricol

  Caricol® este o linie de produse naturale pure realizate din fructe de papaya coapte. Procesul de producție patentat le multiplică proprietățile benefice și creează un concentrat natural pentru reglarea eficientă a digestiei. Acest lucru este susținut de analize științifice care arată o activitate enzimatică de patru ori mai mare în Caricol® comparativ cu fructele coapte înainte de proces. Domeniul larg de aplicare al Caricol® în dezechilibrele digestive a fost testat și dovedit în diverse studii medicale.

  1
  produse

  Merz Spezial

  Merz Spezial este marca numărul unu din Germania, la categoria „frumusețea vine din interior”.

  Gama Merz Spezial a fost dezvoltată de o echipă de experți științifici și fiecare dintre produse a fost atent cercetat prin teste științifice aprofundate. Toate produsele Merz Spezial sunt supuse unui control strict al calității și se acordă o atenție specială pentru a asigura o bună tolerabilitate a compoziției.

  Ingredientele tuturor produselor Merz Spezial sunt selectate pentru a furniza substanțele nutritive adecvate în proporțiile potrivite pentru a stimula procesele biologice naturale.

  Produsele noastre au fost dezvoltate și testate de Centrul de Cercetări Dermatologice Merz din Frankfurt, Germania. Ele trec un control strict al calității, ceea ce garantează calitățile excepționale ale produselor noastre.

  4
  produse

  Biolectra

  Biolectra magneziu - Magneziu de înaltă calitate, din Germania!

   

  Biolectra Magnesium este sinonim cu calitatea germană. Portofoliul Biolectra include magneziu în diferite doze și forme - tablete efervescente și capsule, un supliment modern și personalizat de magneziu, în funcție de nevoile dumneavoastră. În spate se află istoria de 110 ani a companiei Hermes Arzneimittel, care a făcut din sănătatea oamenilor o prioritate.

   

  Crampele dureroase la picioare sunt adesea rezultatul deficienței de magneziu, iar femeile însărcinate, sportivii și persoanele aflate sub stres sever au adesea nevoi crescute de magneziu.

  3
  produse

  Theresienol

  Theresienoil este un produs obținut după o rețetă veche de 700 de ani. Conține ingrediente naturale – grăsimi de origine animală și extracte medicinale.

  • Rezultate excepționale în tratamentul diverselor tipuri de leziuni ale pielii și țesuturilor
  • Acțiune rapidă și efect de lungă durată
  • Remediu extrem de eficient pentru răni, hematoame, mușcături de insecte, arsuri solare etc.

   

  Uleiul de plante are numeroase efecte specifice:

  • Acționează ca și antiseptic local în caz de leziuni și arsuri de diferite tipuri
  • Are un efect analgezic imediat chiar după accidentări și arsuri grave
  • Calmează senzația de prurit de diverse cauze
  • Stimulează vindecarea mai rapidă a rănilor
  • Accelerează procesul de reepitelizare
  • Crește gradul de hidratare al țesuturilor
  • Poate duce la ameliorarea cicatricilor dificil de tratat și a diferitelor afecțiuni ale pielii

  3
  produse

  Nisita

  Nisita® - îngrijire pentru nasul tinerilor și bătrânilor
  Hidratează și îngrijește mucoasa nazală

  Hidratează membrana mucoasă
  Cu săruri prețioase
  Pentru adulți, copii și bebeluși
  De asemenea, potrivit pentru utilizare mai lungă
   

  Nisita® îngrijește și hidratează mucoasa nazală uscată
  Un nas iritat este o pacoste - și poate apărea pe tot parcursul anului. Cu săruri utile, produsele din seria Nizita hidratează mucoasa nazală, promovează regenerarea acesteia și ajută la înmuierea delicată și la curățarea crustelor. Nisita® sprijină tratamentul congestiei nazale, de exemplu în cazul răcelii, și îmbunătățește respirația nazală.

  2
  produse

  Isla

  Isla - îngrijirea gâtului și a vocii

  Ameliorarea eficientă a durerii în gât și a vocii răgușite
  Hidratare intensă și de lungă durată
  Stimularea regenerării mucoaselor
  Motivele deshidratării membranei mucoase a gâtului sunt diverse și variază de la o răceală la o presiune puternică asupra vocii la aerul uscat din cameră. Ca urmare, apar adesea dureri de gât, dureri de gât, dificultăți la înghițire sau iritații ale gâtului, dar sunt posibile și probleme de voce precum răgușeala și iritația corzilor vocale.

  Isla ameliorează iritația mucoaselor din cavitatea bucală și din gât cu un extract special de lichen islandez:

  Isla Cassis și-a dovedit acțiunea în cazurile de tuse uscată, iritație a gâtului și gură uscată. 
  Isla Medic Acute ajută la durerea în gât asociată cu o răceală: combinația dintre complexul de hidrogel cu acid hialuronic și un extract special de lichen islandez protejează, hidratează și ameliorează iritația acută la nivelul gâtului și faringelui.
  Isla Medic Voice ajută considerabil rapid cu plângerile vocii legate de stres, răgușeală și iritația corzilor vocale. La fel ca isla® med akut, complexul de hidrogel cu acid hialuronic împreună cu extractul special de mușchi islandez al isla® med voce oferă o ameliorare rapidă și eficientă a simptomelor.
  Isla Junior a fost special dezvoltată pentru copii împreună cu medici, părinți și farmaciști și oferă o protecție eficientă și de lungă durată împotriva durerilor de gât la copii - cu un gust plăcut de căpșuni.
  Isla - pastilele mici cu multe proprietăți pentru o voce sănătoasă și un gât sănătos!

  4
  produse

  Prospan

  Tratamentul natural al tusei pentru întreaga familie. 

  Are acțiune complexă: mucolitic, bronhodilataror, expectorant, antitusiv și antiinflamator.
  Lichefiază mucusul, reduce inflamația, restabilește inflamația și reduce tusea.
  Se poate administra și copiilor sub 1 an la recomandarea medicului, încă din prima zi de viață.
  Este foarte bine tolerat.
  Gust plăcut de fructe.
  Nuconține alcool.
  Nu conține zahăr

  4
  produse

  Apipharma

  Apipharma este o companie farmaceutică croată care produce produse farmaceutice naturale pe bază de miere și produse apicole. Compania a crescut dintr-o afacere tradițională a apiculturii și a produselor pe bază de miere. Astăzi, este unul dintre cei mai importanți producători de produse farmaceutice naturale de pe piața croată dedicată în mare parte producției de suplimente alimentare și cosmetice. Apipharma este, de asemenea, producător de dispozitive medicale, toate fiind produse într-o nouă unitate de producție construită după cele mai recente standarde GMP. Portofoliul companiei cuprinde 40 de produse.

  3
  produse

  Citrosept

  Citrosept - cocktailul sezonului pentru imunitate și metabolism

  Produsele Citrosept conțin extract din semințe, pulpă și membrane albe ale grapefruiturilor organice din culturi certificate ecologic. Extractul de grepfrut din Citrosept este bogat în bioflavonoide și vitamina C, precum și în multe alte vitamine și nutrienți benefici. Are efecte antifungice, antibacteriene și antivirale și ar putea ajuta la combaterea a aproximativ 800 de viruși și bacterii și a aproximativ 100 de tipuri de ciuperci patogene. În același timp, extractul de grepfrut ajută la îmbunătățirea metabolismului.

  2
  produse

  Cele mai vândute