Limbă &
  /
  Limbă
  0
  Limbă &
  /
  Limbă
  •    
  Prima pagină Producători

  Producători

  «1»

  Regulatpro

  Compania Dr. Niedermaier Pharma a fost fondată de chimistul Hans Niedermaier în anul 1939. Scopul principal al companiei de atunci a fost același - descoperirea tratamentului pentru bolile cauzate de deficitul de enzime și substanțe vitale. De la înființare, compania și-a dedicat resursele sale cercetării puterii de vindecare a naturii.

  Regulatpro este un concentrat obținut din fructe, nuci și legume proaspete, organice – selectate cu atenție și într-o combinație potrivită.

  Toate produsele utilizate în proces sunt de origine organică.

  Prin metoda brevetată de fermentare în cascadă, compușii bioactivi sunt transformați enzimatic în – dipeptide viabile, tripeptide, oligopeptide, polifenoli, flavonoizi și acid lactic sănătos, în formă foarte concentrată și asigurând activitatea completă a enzimelor.

  5
  produse

  Institut Allergosan

  Trăim într-o minunată simbioză cu miliarde de bacterii bune, utile menținerii stării de sănătate. Fără ele, nu putem fi sănătoși. Cu excepția intestinelor noastre, aceste microorganisme apar în alimente cum ar fi iaurtul, varză acră și pâinea dospită. Pentru un stil de viață sănătos, acestea ar trebui să fie o parte esențială a alimentației noastre. Microorganisme cu roluri similare se regăsesc și in produsele de calitate pentru corectarea dezechilibrelor florei intestinale, din care face parte și gama OMNI‑BIOTIC®

  În producția de suplimente cu rol probiotic, este important să se utilizeze tipuri stabile de bacterii, nu doar pentru a supraviețui proceselor de digestie în stomac și intestine, ci mai ales pentru a se adapta și a se multiplica acolo.

  Compania austriacă Institut Allergosan a fost fondată cu mai mult de 20 ani de către dr. Anita Frawalner. Viziunea este “tratamentul de la interior spre exterior” printr-o abordare holistică specială, conform căreia digestia este esențială pentru sănătatea oamenilor. De aceea, focusul Institut Allergosan este pe menținerea stării de sănătate a celui mai mare organ din corpul uman – intestinele. Institut Allergosan  dezvoltă și distribuie produse fabricate în întregime din substanțe naturale, cum ar fi: bacterii probiotice, extracte de plante și minerale.

  Datorită colaborării intense cu oameni de știință medicali, farmaceutici și biochimiști de renume, precum și numeroaselor cercetări și experiențe, compania s-a stabilit ca lider pe piața probioticelor din Austria și alte 7 țări europene. Cele mai de succes produse ale Institutului Allergosan, din seria OMNI-BIOTIC®, sunt deja și în România.

  9
  produse

  Prospan

  Tratamentul natural al tusei pentru întreaga familie. 

  Are acțiune complexă: mucolitic, bronhodilataror, expectorant, antitusiv și antiinflamator.
  Lichefiază mucusul, reduce inflamația, restabilește inflamația și reduce tusea.
  Se poate administra și copiilor sub 1 an la recomandarea medicului, încă din prima zi de viață.
  Este foarte bine tolerat.
  Gust plăcut de fructe.
  Nuconține alcool.
  Nu conține zahăr

  4
  produse

  Merz Spezial

  Merz Spezial este marca numărul unu din Germania, la categoria „frumusețea vine din interior”.

  Gama Merz Spezial a fost dezvoltată de o echipă de experți științifici și fiecare dintre produse a fost atent cercetat prin teste științifice aprofundate. Toate produsele Merz Spezial sunt supuse unui control strict al calității și se acordă o atenție specială pentru a asigura o bună tolerabilitate a compoziției.

  Ingredientele tuturor produselor Merz Spezial sunt selectate pentru a furniza substanțele nutritive adecvate în proporțiile potrivite pentru a stimula procesele biologice naturale.

  Produsele noastre au fost dezvoltate și testate de Centrul de Cercetări Dermatologice Merz din Frankfurt, Germania. Ele trec un control strict al calității, ceea ce garantează calitățile excepționale ale produselor noastre.

  4
  produse

  Theresienol Med

  Theresienoil MED este un produs obținut după o rețetă veche de 700 de ani. Conține ingrediente naturale – grăsimi de origine animală și extracte medicinale.

  • Rezultate excepționale în tratamentul diverselor tipuri de leziuni ale pielii și țesuturilor
  • Acțiune rapidă și efect de lungă durată
  • Remediu extrem de eficient pentru răni, hematoame, mușcături de insecte, arsuri solare etc.

   

  Uleiul de plante are numeroase efecte specifice:

  • Acționează ca și antiseptic local în caz de leziuni și arsuri de diferite tipuri
  • Are un efect analgezic imediat chiar după accidentări și arsuri grave
  • Calmează senzația de prurit de diverse cauze
  • Stimulează vindecarea mai rapidă a rănilor
  • Accelerează procesul de reepitelizare
  • Crește gradul de hidratare al țesuturilor
  • Poate duce la ameliorarea cicatricilor dificil de tratat și a diferitelor afecțiuni ale pielii

  3
  produse

  Apipharma

  Apipharma este o companie farmaceutică croată care produce produse farmaceutice naturale pe bază de miere și produse apicole. Compania a crescut dintr-o afacere tradițională a apiculturii și a produselor pe bază de miere. Astăzi, este unul dintre cei mai importanți producători de produse farmaceutice naturale de pe piața croată dedicată în mare parte producției de suplimente alimentare și cosmetice. Apipharma este, de asemenea, producător de dispozitive medicale, toate fiind produse într-o nouă unitate de producție construită după cele mai recente standarde GMP. Portofoliul companiei cuprinde 40 de produse.

  3
  produse